Hvor hurtigt kan jeg tabe 10 pund?

Hurtigere er ikke altid bedre, og det gælder også vægttab. Selv om det kun er fristende at miste 10 pund på nogle få dage, er det ofte svært at vedligeholde de drastiske tiltag, og du vil sandsynligvis få vægten tilbage. Ifølge vægtkontrolinformationsnetværket kan hurtigt vægttab endog resultere i galdesten, hjerteproblemer og ernæringsmæssige mangler. Når alt er sagt og gjort, vinder langsomt og stabilt løbet.

Sundt vægttab

En gradvis vægttab på 1 til 2 pund pr. Uge anbefales af Centers for Disease Control and Prevention. Vægttab i denne sats er sikkert og sundt, og bliver nemt en del af din livsstil. Ved denne ekspert-anbefalede vægttab, kan du tabe 10 pund om fem til 10 uger.

Oprettelse af et kalorisk underskud

Et dagligt underskud på 500 til 1.000 kalorier er nødvendig for at tabe 1 til 2 pund om ugen. Selv om dette underskud kan komme fra kosttilpasninger, anbefaler det amerikanske råd om motion at kombinere kost og motion. Motion giver dig vægttabkanten, det hjælper dig med at holde vægten væk. Målet er at gøre 150 til 300 minutter moderat kardio pr. Uge og udføre styrketræning på to dage.