Hvor mange kalorier brænder du liggende?

Brændende kalorier spiller en central rolle i at miste fedt, og mens du gør det i forhøjet tempo i perioder med kraftig aktivitet, stopper din krop aldrig med at forbrænde kalorier. Den hastighed, hvormed du forbrænder kalorier, mens du ligger ned, er ekstremt lav, men gennem specifikke øvelser er det muligt at øge din basale metaboliske hastighed for at øge antallet af kalorier, du brænder under hvile.

Kalorier brændt

Din krop konsekvent forbrænder kalorier for at give energi til dine mest grundlæggende funktioner såsom vejrtrækning. Harvard Medical School rapporterer, at en persons sats for brændende kalorier i søvn er ekstremt lav. Folk, der er 125, 155 og 185 pund, vil forbrænde henholdsvis 19, 23 og 28 kalorier i hver 30 minutters søvn. Hvis du vejer 155 pund og sover i gennemsnit 8 timer pr. Nat, brænder du 184 kalorier mens du sover.

Sammenligning

Selvom det kan virke imponerende at brænde 19 til 28 kalorier pr. 30 minutters søvn, er denne sats den laveste, du vil støde på i løbet af din dag. Selvom du bare sidder i en stollæsning, vil du forbrænde 42 kalorier om en halv time, hvis du vejer 155 pund. En person af samme vægt vil forbrænde 298 kalorier i løbet af en 30 minutters jog ved 5 mph og 372 kalorier i løbet af 30 minutter af hoppetov.

Basal Metabolic Rate

Alle forbrænder kalorier med en lidt anden hastighed, fordi hver person har en unik basal metabolisk hastighed (BMR). Dette udtryk repræsenterer den hastighed, hvormed du forbrænder kalorier mens du er i ro. Det er muligt at hæve din BMR for at forbrænde flere kalorier, når du er inaktiv – og dermed potentielt brænde mere fedt. Forøgelse af din muskelmasse kan hæve din BMR med op til 15 procent, og hvert pund af fedt, du tilføjer til din krop, kan brænde en ekstra 50 kalorier om dagen i ro.

At miste fedt

Jo flere kalorier du kan brænde, jo mere fedt kan du tabe. Ligge ned er ikke en logisk måde at forbrænde kalorierne på for at hjælpe dig med at tabe fedt, men kan give en velkommen udfordring mellem krævende øvelser. Hvis du ønsker at tabe 1 pund fedt, er det nødvendigt at brænde 3.500 kalorier mere, end du spiser gennem mad og drikke. For at få succes med at opfylde dine mål for fedttab må du være realistisk, når du sætter dem. MayoClinic.com bemærker, at det er muligt at tabe 1 til 2 pund om ugen.