Hvor mange kalorier er i 1/4 kop brunt sukker?

Brunt sukkers blødhed tjener godt i bagværk, men mange bruger også det til daglig brug i stedet for hvidt sukker. Lad dig ikke narre til at tro på, at dette er et sundt valg, men som du forbruger om det samme niveau af kalorier hverken.

Identifikation

De fleste brune sukker du finder i købmandsforretninger er raffineret hvidt sukker med tilsat melasse for at gøre det brun. Uraffineret sukker er også brunt, men er meget grovere. Brunt sukker er generelt mellem 5 og 10 procent melasse.

Størrelse

En fjerdedel kop brun sukker, ca. 55 g, indeholder 209 kalorier, ifølge U.S. Department of Agriculture. Med sukker kommer næsten alle kalorier fra kulhydrater. På grund af de tilsatte melasse indeholder brunt sukker også sporstoffer af mineraler som calcium, jern og kalium, men ikke nok til at være næringsmæssigt signifikante.

Misforståelser

Ernæringsforskellene mellem brunt sukker og hvidt sukker er ikke signifikante. En fjerdedel kop granuleret hvidt sukker indeholder 194 kalorier, lidt færre end den samme størrelse servering af brunt sukker. Brunt sukker er lidt lavere i kalorier, men det pakker strammere og vil således indeholde flere kalorier målt i volumen.