Hvor meget fedt og kalorier skal den gennemsnitlige person spise hver dag?

Fedt er et af de seks næringsstoffer, der er afgørende for optimal sundhed. Ud over fedt har du brug for kulhydrater, protein, vitaminer, mineraler og vand i din daglige kost. Protein og kulhydrater har hver især cirka fire kalorier pr. Gram, mens et gram fedt har ca. 9 kalorier pr. Gram. Kalorier er mængden af ​​energi, der leveres af fødevarer og mængden af ​​energi, som din krop bruger. Kalorier, der ikke brændes, opbevares i kroppen som fedt.

Betydning

Fedt modtager meget opmærksomhed i vægttab feltet af en række årsager, rapporterer Cleveland Clinic. Den eneste måde at hellere tabe sig på er at forbruge færre kalorier end du brænder. Fordi kulhydrater og proteiner indeholder mindre end halvdelen af ​​fedtkalorierne, kan du spise næsten dobbelt så meget og opretholde det samme kalorieindtag.

Funktioner

Fedt er et nødvendigt næringsstof, fordi det styrer inflammation og understøtter sund blodkoagulering og korrekt hjernens udvikling. Ifølge National Institutes of Health, eller NIH, hjælper fedt med at holde kroppen varm og gemmer overskydende energi til, når du har brug for det. Fedt støtter bevægelsen af ​​fedtopløselige vitaminer gennem blodbanen og spiller en stor rolle i sunt hår, negle og hud.

Gennemsnit

Den gennemsnitlige daglige kost for en moderat aktiv voksen bør forblive tæt på ca. 2.000 kalorier. Ifølge Mayo Clinic bør fedtkalorier udgøre mellem 20 og 35 procent af den samlede mængde. Den samlede mængde fedt, der er nødvendigt for at opretholde optimal sundhed, må ikke overstige 44 til 78 gram.

Overvejelser

Fordi du ikke kan fjerne fedt fra din kost, bør du gøre det fedt, du spiser mere produktivt. Mens sunde fedtstoffer stadig indeholder ni kalorier pr. Gram, giver de også andre fordele. Kalorier, der kommer fra enumættede og flerumættede fedtstoffer, kan bidrage til at sænke blodkolesterolniveauet, give sunde antioxidanter i kroppen og holde arterierne klare. Ifølge NIH findes monoumættede fedtstoffer primært i olivenolie og rapsolie. Flerumættede fedtstoffer findes i fisk, majs, saflor og sojaolie.

Advarsel

Mættede og transfedtstoffer har også ni kalorier i hvert gram, men bære alvorlige bivirkninger, hvis de spises i overskud. Ifølge NIH forårsager mættet fedt højt kolesterol og er den mest almindelige årsag til hjertesygdom, fedme og højt blodtryk. Mættede fedtstoffer bør ikke optage mere end 10 procent af dit daglige kalorieindtag som en del af de samlede 20 til 35 procent af fedtstoffer, du spiser i en dag. Mættede fedtstoffer findes i fødevarer som is, smør, ost og kød. Transfedtstoffer til fremstilling af bagevarer og faste olier bør elimineres fuldstændigt.