Hvordan at saltlage, bage og fryse kylling

Kylling er et meget alsidigt protein, der kan fremstilles på mange forskellige måder. For maksimal smag kan kylling brødes inden bagning eller stegning i en opløsning af salt, vand og krydderier. Brining tilføjer fugt til kødet, foruden smag. Efter kogning kan kyllingen bages i ovnen, især for den sundhedsbevidste eller dybstegte til en sydlig vride. Enhver metode du vælger, kog altid kyllingen, indtil den indre temperatur når 165 grader for at minimere risikoen for madforgiftning.

saltning

Bring 1 kop vand til kog og tilsæt salt og sukker, rør om for at opløse. Hæld den varme blanding i en stor skål og tilsæt 1 liter koldt vand.

Bagning

Tilsæt dine ønskede krydderier til væskeblandingen. Brines har ubegrænsede muligheder, når det kommer til smagsstoffer. Nogle gode valg omfatter 2 el. Af peberkorn, ¾ kop sojasovs eller 1 tsk. Af tørrede urter som timian eller dragon. Du kan tilføje krydderier og krydderier du gerne vil have.

Deep Frying

Placer hele kyllingen i saltlage, så kyllingen er helt nedsænket i blandingen. Om nødvendigt placeres en vægtet plade oven på kyllingen for at holde den nedsænket.

Brine kyllingen i mindst to timer, op til højst 24 timer, i køleskabet. Skyl kyllingen grundigt, når du har fjernet det fra saltlake og klæb huden tørt med papirhåndklæder.

Gnid ydersiden af ​​den brined kylling med blødgjort smør. Smøret vil tilføje smag, mens du opmuntrer huden til at brune pænt. Sæt med tørrede urter, hvis du ønsker det, såsom timian, oregano og salvie. Der er ikke behov for at saltge kyllingen, da den blev brent i en saltvandsløsning.

Placer kyllingen på et stativ, i en stegepande. Plade gryden i en ovn, der er forvarmet til 450 grader Fahrenheit.

Bages kyllingen i 15 til 20 minutter ved 450 grader, og reducer derefter temperaturen til 375 grader. Fortsæt stegning til en total koktid på 75 til 90 minutter for en 3 til 4 lb. Kylling.

Smelt vegetabilsk forkortelse i et støbejern eller anden tung stegepande. Brug nok afkortning, at den er ca. 1/8-tommer dyb, når den smeltes.

Pisk tre æg i en skål og laver hvert stykke kylling i æg.

Bland 2 kopper mel med 2 el. Af salt, 1 spsk. Af peber, 1 spsk. Af hvidløgspulver og andre krydderier, som du kan lide. Dræb kyllingstykkerne i melblandingen, indtil de er grundigt overtrukket.

Læg kyllingstykkerne i den varme kande og kog i 10 til 12 minutter på hver side. Huden skal være gyldenbrun, når den er færdig med en indre temperatur på mindst 165 grader.

Fjern kylling fra panden og læg på papirhåndklæder for at absorbere olie, der er tilbage på overfladen.