Hvordan bager jeg med kokosolie?

Kokosolie, ude af mode for en tid på grund af dens mættede fedtindhold, har gjort et comeback. Det mættede fedt i kokosolie er ikke det samme som i animalske produkter. Kokosolie indeholder de samme fedtstoffer som human modermælk og kan faktisk styrke immunsystemet og bidrage til at forbedre fordøjelsen ifølge Bruce Fife, forfatter af “Coconut Oil Miracle.” Du kan erstatte kokosolie til andre olier, når du bager brød , Muffins, kager, kager og bagværk. Vælg kvalitetsmatskvalitet ekstra virgin kokosolie til de bedste resultater.

Varm fast kokosnøddeolie på lav lige indtil smeltet, hvis du har brug for flydende olie til din opskrift. Sørg for, at olien ikke er så varm, at den kan begynde at lave de øvrige ingredienser. Bring alle andre ingredienser i opskriften til stuetemperatur, inden de blandes sammen, så olien ikke størkner, mens den blandes med kolde ingredienser som æg. Kokosolie vil begynde at størkne ved 76 grader Fahrenheit.

Hold kokosolien fast, hvis du bruger den som erstatning for forkortelse, svine eller smør, i opskrifter som scones. Brug tre fjerdedele af det beløb, der kræves i opskriften, anbefaler Omega Nutrition.

Reducer mængden af ​​sukker i opskriften lidt, da kokosolie er naturligt sød. Det kan tage nogle eksperimenter for at få sødheden helt rigtigt, så hold styr på mængden af ​​sukker, du tilføjer, og bemærk, om du vil foretage ændringer i opskriften til næste gang. Nogle muffin opskrifter, hvis de indeholder nok kokosolie, kan kræve ingen ekstra sødning, ifølge den nærende Gourmet.