Hvordan holder korte kvinder i form?

Hver kvinde bør stræbe efter at holde sig i form, uanset hendes højde. Generelt skal kortere kvinder tilstræbe en lavere vægt end højere kvinder, hvilket kan betyde, at du skal udøve mere eller spise mindre, end de gør. Men at være kort kan også betyde, at du har en petit ramme, hvilket gør det vanskeligere for dig at lægge på muskler eller opretholde en magert fysik. Forpligt dig til regelmæssig motion for at hjælpe dig med at komme i form og nå dine fitnessmål.

Bestem, hvad din målvægt skal være. En kvindes ideelle kropsvægt er 100 pund for de første 5 fod af hendes højde plus 5 pund pr. Tomme over 5 fod. Subtrahere 10 procent fra dette nummer, hvis du har en lille ramme, eller tilføj 10 procent, hvis du har en stor ramme.

Udfør moderat intens kardiovaskulær eller aerobisk i mindst 150 til 300 minutter om ugen, eller når du øger dit fitnessniveau, op for at træne kraftigt i 75 til 150 minutter om ugen. Aerobic øvelser omfatter aktiviteter som rask vandring, jogging, svømning og cykling blandt andre. Og kvinder, uanset hvad deres højde, kan drage fordel af at opa ante i form af intervalltræning. Hvis du er en walker, kan du udføre intervaller ved at gå normalt i fem minutter for at varme op og derefter bryde ind i en lys jog i et minut, inden du genoptager din normale ganghastighed. For de næste 20 til 30 minutter skifte mellem gang og jogging.

Udfør to eller tre styrke-træningssessioner hver uge. Brug dumbbells, barbells eller din egen kropsvægt til at udføre øvelser for hver muskelgruppe. Gør øvelser for at målrette dine arme, skuldre og bryst på en dag. Udfør lavkrops styrkebyggende øvelser som squats og lunges næste dag du styrketræning. Hvis du bruger vægte starter med den højeste vægt, du kan løfte uden at kæmpe og udføre otte til 10 reps af hver øvelse. Øg mængden af ​​vægt du løfter og antallet af reps og sætter over tid.

Øv yoga. Korte kvinder vil klare sig godt i Ashtanga yoga, som kræver at du bevæger dig fra posen til at udgøre i løbet af et åndedræt til det næste. Din kompakte form gør det muligt for dig at flytte ind og ud af poserer hurtigere end højere kvinder. Hvis du er ny til yoga, praktiserer du de grundlæggende træk af Hatha yoga under ledelse af en certificeret instruktør først. Yoga vil forlænge og styrke dine muskler.