Hvordan kan en 19-årig mand tabe sig om 2 måneder?

Overdreven kropsvægt er ikke kun et problem for folk, der er ældre end teenårene. Teenagere står også over for fedme og de sundhedsmæssige problemer, der er forbundet med det, ifølge American College of Sports Medicine. En 19-årig mand kan dog foretage betydelige ændringer i hans kropsvægt i to måneder med smarte og sunde livsstilsændringer.

En ung mand på 19 har et par fordele, når man prøver at tabe sig: køn og alder. Generelt har mænd en tendens til at tabe sig lettere end kvinder, fordi de har højere mængder magert muskelvæv og testosteron i deres kroppe. Desuden jo yngre du er, desto lettere er det at tabe sig, fordi du ikke har mistet magert muskel på grund af aldringsprocessen. Men du skal stadig tabe sig i et langsomt, stabilt tempo på 1-2 kg. Per uge.

Kardiovaskulær træning øger dit hjerte og respiration satser for at forbedre funktionen og forbrænde kalorier til vægttab. Udfør kardio fem til syv dage hver uge i 30 til 60 minutter for at fremme betydeligt vægttab. Intensitet er også vigtigt, og du bør udøve et moderat til højt niveau. Vælg aktiviteter, du nyder, såsom at gå, løbe, svømme eller endda spille basketball eller andre sportsgrene. Hvis du er ny til motion, start langsomt kun tre til fire dage om ugen i 20 til 30 minutter. Gradvist øge frekvens og varighed for de bedste resultater.

Modstandstræning øger dit stofskifte og sænker dit kropsfedt. Udfør to til tre sessioner hver uge med mindst 48 timers hvile inden du træner en muskel igen. Hvis du er ny til at udøve, skal du udføre to eller tre helkropsøvelser hver uge. Vælg en øvelse for hver større muskelgruppe og udfør et sæt på otte til 12 gentagelser. Du kan øge antallet af sæt til to eller tre, som du er vant til at træne. Ændre dine øvelser hver otte til tolv uger for at undgå et vægttabsplateau.

Kombineret med motion, skal du også lave sunde valg i din kost og undgå overspisning. Du ønsker at spise alle makronæringsstoffer: kulhydrater, protein og fedt. Vælg fuldkornskilder til carbs som brun ris, søde kartofler og havre. Mager kilder til protein som fjerkræ og fisk bør bages eller grilles for at undgå overskydende fedtstoffer. Fedtstoffer er nødvendige, men vælg hjerte-sunde umættede fedtstoffer som oliven og nødder olier moderat. Inkluder masser af friske frugter og grøntsager og forbruge mindst 64 oz. Af vand hver dag.

Vægttab Anbefalinger

Kardiovaskulær øvelse

Modstandstræning

Kost