Hvordan man afrimer svinekoteletter ved stuetemperatur

Afrimning af svinekoteletter eller noget kød eller fisk kræver sikkerhedsforanstaltninger for at fødevaren kan være spiselig og forblive risikofri for fødevarebåren sygdom. U.S. Department of Agriculture anbefaler ikke at lade kød eller fisk sidde på tælleren ved stuetemperatur til optøning. Afrimning af kød eller fisk kræver temperaturer under 40 grader Fahrenheit, f.eks. I et koldt køleskab. Ved afrimning af svinekoteletter omfatter de sikreste metoder køleskabet, koldt vand eller mikrobølgeovnen. For den hurtigste metode til afrimning af svinekoteletter, følg enten koldt vand eller mikrobølgeovn. Svinekoteletterne skal derefter koges straks, eller der kan vokse bakterier på overfladen af ​​kødet.

Koldt vand

Fjern dine svinekoteletter fra fryseren og læg dem i en tæt lukket beholder eller læksikker plastpose.

Mikroovn

Hæld koldt vand i en stor skål og sæt de forseglede svinekoteletter i vandet. Sørg for, at svinekoteletterne er helt nedsænket, men at der ikke kan komme vand i beholderen eller posen, hvilket kan forurene kødet med bakterier og gøre det blødt.

Sæt svinekoteletterne i en time, skift vandet efter 30 minutter, for mængder op til 1 lb. En ekstra time eller to kan være nødvendigt for 3 til 4 lbs. Af svinekoteletter.

Fjern svinekoteletterne fra fryseren, pakk dem og læg dem på en mikrobølgeisoleret plade.

Placer svinekoteletterne i mikrobølgeovnen og afrim kødet ved hjælp af “tø” eller “afrimning” indstillingen i 30 sekunder.

Drej svinekoteletterne over og tø dem i yderligere 30 sekunder.

Fortsæt optøning af svinekoteletterne på denne måde, indtil de har optøet.