Hvordan man bager udbenet, skinnende kyllingebryst i italiensk dressing

Flaske italiensk salatdressing forvandler udbenede, skinnede kyllingebryst til et smagfuldt hovedretter uden at drukne det i fedt. Ikke kun er kyllingen forskåret i praktiske stykker, den færdige dressing smager sin milde smag med et væld af urter, krydderier og en blanding af olie og eddike, der ellers ville tage dig timer at samle og forberede. I modsætning til prepping og stegning af en hel kylling eller en marinade fra bunden, kan denne metode få et smagfuldt måltid på bordet på ingen tid.

Brug tangene til omhyggeligt at overføre kyllingebrystene til en stor skål, så afstandene afstykker så meget som muligt.

Ryst flasken italiensk salat dressing godt og hæld den ønskede mængde over kyllingen. Ca. 1/2 til 3/4 kopper italiensk dressing er påkrævet til 1 1/2 pund kylling eller fire mellemstore bryster. Brug mere eller mindre dressing til din smag.

Vend kyllingens stykker for at belægge dem jævnt. Dæk skålen tæt sammen med plastfolie.

Køle kylling i ca. 1 til 3 timer, drej så ofte for at sikre, at begge sider af kyllingen er overtrukket.

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Coat din bageplade med madlavningsspray. Overfør kyllingebrystene en efter en fra skålen til gryden i et enkelt lag. Lad ikke kyllingestykkerne røre for at sikre jævn bagning. Kassér den ubrugte marinade.

Bages kylling i ca. 30 minutter, eller indtil juice løber tørt og er ikke længere pink.