Hvordan man bestemmer den korrekte højde af walking canes

At vælge en walking cane er en kombination af funktion og personlig præference. Funktionen: Hvis du bruger røret til at hjælpe med balance, fungerer en enkelt tip godt, mens en bredere quad-tip er passende, hvis du har brug for den til at understøtte vægt. Personlig præference: Gripet skal være formet til at passe til din hånd – noget du kun kan identificere gennem erfaring og eksperimentering. Du skal muligvis ændre grebet en eller to gange, før du finder en, der er behagelig. Valg af stokhøjde er en kombination af subjektive og objektive faktorer. Hvis stokken er for lang, vil det være en akavet byrde, og hvis det er for kort, kan du finde dig selv at liste til den ene side. Men valget koger stadig ned til det, der er mest behageligt for dig.

Stå lige op med dine arme ved din side. Spørg en ven om at holde den potentielle walking cane ved siden af ​​dig, ende plantet på gulvet. Den korteste acceptable længde for røret ville have toppen af ​​sit greb på linje med dit håndled, når dine arme hænger lige ned ved din side.

Bøj albuen i 30 graders vinkel. For at finde en 30-graders bøjning, buk først albuen, så underarmen er parallel med gulvet. Dette er en 90-graders bøjning. Sænk din underarm to tredjedele af vejen ned til din side – dette er en 30 graders vinkel.

Spørg din ven om at holde røret op ved siden af ​​dig igen, ende plantet på gulvet lige under din hånd. Den længste acceptable længde for en walking stok er, hvis toppen af ​​stokens håndtag når dit håndled, når armen er bøjet i 30 graders vinkel.

Øv om du bruger røret, hvis det er muligt, før du køber det – selvom det betyder at tage et par omgange rundt i butikken. Grip røret i begge hænder og tag det op og flyt det sammen med dit svage ben. Hvis grebet er behageligt og spidsen er stabil, men du stadig finder brug af røret akavet, vil du måske have en smule op eller ned i det acceptable antal længder, du identificerede ovenfor.