Hvordan man dækker et omskærelsesår

Omskæring ofte resulterer i ardannelse på penis. Et omskærelsesår opstiller sig typisk som mørk farve af huden nær toppen af ​​penis. Misfarvningen varierer fra mand til mand og kan undertiden være signifikant. Hvis du ønsker at dække et omskærelsesår, kan du undre dig over hvilke muligheder der er tilgængelige for dig. Mange mænd ønsker at tage den mindst invasive tilgang til at dække et omskærelsesår.

Køb et over-the-counter arl lette produkt. Søg et produkt, der indeholder silikone.

Påfør et lille dab af salven til et segment af omskærelsesåret. Denne første test af salven er at sikre dig, at du ikke oplever en allergisk eller bivirkning.

Kontroller testplaster om en dag senere for at afgøre, om der er opstået nogen bivirkning.

Påfør æskeflasken til hele omskærelsesåret, efter brugsanvisning på produktet.

Genanvend lårfadingfløden som produktets anvisninger vejleder. Over-the-counter produkter synes effektive til at reducere forekomsten af ​​ardannelse for mellem 25 og 50 procent af brugerne, ifølge Columbia University.

Rådfør dig med en kosmetisk kirurg eller dermatolog med hensyn til laser ar fjernelse, hvis over-the-counter behandling giver ingen resultater. Selvom det er mere invasiv, kan laserbehandlinger dække og endda eliminere omskæring af ar misfarvning.