Hvordan man får slanke lår

Fede lår gør det sværere at bevæge sig rundt, og de øger også følelser af selvbevidsthed. Finde det søde sted, hvor dine ben er tynde uden overdreven muskel tager disciplin og finder den rigtige blanding af livsstilsændringer. Selvom tung vægt træning er ude af billedet, er motion ikke. Du skal bare tage den rigtige tilgang. Din kost skal også tages i betragtning.

Fremstil et kaloriefald for at tabe sig i dine lår og gennem din krop som helhed. Spotreduktion er ikke mulig, så du må opnå tyndere lår, du skal oprette en tyndere krop helt og holdent. Den bedste måde at gøre dette på er at reducere dit kalorieindtag. Reduktion med 500 til 1.000 kalorier om dagen vil få dig til at tabe omkring 1 til 2 pounds af vægt om ugen.

Struktur din kost omkring fødevarer, der er lavt i kalorier, men højt i volumen. Disse fødevarer med lavt energidensitet kan fylde dig med færre samlede kalorier. Frugter og grøntsager er to eksempler, der er særligt gavnlige. Ikke alene er de lave kalorier, men de er også høje i vand og fiberindhold, som yderligere fylder dig. Inkluder andre fødevarer med lavt energidensitet i din kost som fuldkorn, magert kød, fedtfattige mejeriprodukter og fisk.

Drik vand hele dagen for at spare dig selv tomme kalorier. Brug vand i stedet for alle kalorieholdige drikkevarer, og drik et glas med dine måltider for at skabe en fuld følelse i din mave. Vand har ingen kalorier, og det hjælper også med at skylle urenheder fra dit system.

Brænd fedt i lårene med kardiovaskulær træning. Tilbring fem eller seks dage om ugen med kardio og vælg en formular, som du kan lide, såsom løb, hurtig bevægelse, elliptisk træning, svømning eller hoppetov. American College of Sports Medicine anbefaler 60 til 90 minutters motion udført fem dage om ugen for effektivt at tabe sig. Øvelse med moderat intensitet.

Forøg dine aktivitetsniveauer i løbet af dagen. Tag enhver mulighed du kan for at passe mere bevægelse ind i dit liv. Dette vil øge dine samlede kalorieudgifter og hjælpe dig med at skabe tyndere lår hurtigere. Gå en 30 minutters strømtur til frokosttid, deltage i en rekreativ sportsliga og brug trapper i stedet for rulletrapper i indkøbscentre.

Stret musklerne i dine lår for at give dem en længere, slankere look. En god måde at gøre dette på er at deltage i yogaklasser to eller tre dage om ugen. Et lavt lunge er en yoga pose, der strækker quadriceps og hamstrings. Udfør dette ved at tage et langt skridt fremad med din højre fod og bøje begge knæ for at sænke din krop ned. Placer dit venstre knæ og toppen af ​​din venstre fod fladt på gulvet. Løft dine arme over hovedet, læg palmerne sammen og læn dig lidt fremad. Hold i 30 til 45 sekunder, slip langsomt og skift sider.