Hvordan man får smørrejsende stiv

Buttercream frosting er et af de få fødevarer, for hvilke sunde ingrediens substitutioner kan producere uønskede resultater. Pindsmør og fast forkortelse er nødvendige for at fremstille sin karakteristiske tyk konsistens, og meget pulveriseret sukker øger stivheden til frosten, hvilket gør den velegnet til dekorative grænser og tilsætningskunst samt at dække kagen. Selv med disse ingredienser kan det dog stadig være svært at få konsistensen af ​​smørkremfrosning lige lige. At skabe en stiv frosting afhænger af dit miljø, de frostende ingredienser og et par frostende tricks.

Styr varme og fugtighedsniveauer i dit arbejdsområde. Hvis du planlægger at gøre smørkrem frost på en varm eller fugtig dag, skal du tænde for et klimaanlæg eller rums affugter eller gøre frosten tidligt på dagen. Mens pelsmør har et smeltepunkt på ca. 85 grader F, begynder det at blødgøre i temperaturer over 60 grader F, så køligere rummet, jo mere stramt pindsmør vil være. Fugtighed tilføjer fugt til frosten, hvilket forhindrer det i at blive stiv

Juster ingredienser, når du ikke kan styre miljøet. Reducer eller fjern smør ved at erstatte 1/2 kop fast forkortelse for hver stok af smør. Forøg mængden af ​​pulveriseret sukker med en til to kopper.

Tilsæt majsstivelse for at absorbere overskydende fugt og hjælpe med at få froststivningen stiv. Start med 2 til 3 spsk. Og tilsæt op til 1/2 kop om nødvendigt.

Bland smørkrem frosting manuelt eller med en elektrisk mixer indstillet til lav hastighed. Dette forhindrer luftbobler, der kan gøre det vanskeligt at få frosten stiv.

Lad frostetiden indstilles ved at gøre det en dag i forvejen. Køle smørkrem frost i en lufttæt beholder, men lad det gå tilbage til stuetemperatur, før du fryser kagen.