Hvordan man forhindrer statisk i nylon tøj

Visse stoffer er mere tilbøjelige til statisk. Nylon – en syntetisk fiber – er en af ​​dem. Når nylonmaterialet gnider mod andet stof eller endda din hud, danner statisk elektricitet. Statisk er især udbredt, når luften er tør eller der er lav luftfugtighed, som om vinteren. Tag skridt til at forhindre statisk på dit nylonbeklædning, før det selv starter.

Tilsæt vaskeblødgøringsmiddel til vaskecyklussen, når du vasker nylonbeklædning for at blødgøre tøjet og forhindre statisk. Eller hæld ½ kop hvid eddike eller borax pulver til vaskecyklussen. Disse produkter kan reducere statisk klæbning.

Undgå at bruge tørretumbleren, hvis det er muligt, da det øger statisk elektricitet. I stedet hæng dit nylonbeklædning eller læg tøjene fladt til lufttørring.

Hvis du skal bruge tørretumbleren, skal du bruge et tørretumbler til at holde statisk i stykker og fjerne nylonbeklædning, mens det stadig er fugtigt. Tørretøj tæpper dem fuldstændigt af fugt, hvilket fører til statisk tilstand. Fjernelse af dem, mens de stadig er fugtige og lader dem lufttørre reducerer chancerne for statisk tilstand.