Hvordan man gemmer kropsfedt med tøj

Forklædning til at skjule de uflatterende dele af ens figur kan være en udfordring. Mange kvinder forsøger at skjule deres kropsfedt i baggy, overstørrede tøj, som normalt har den modsatte virkning, hvilket får dig til at blive større. Nøglen er at fremhæve dine bedste aktiver, gøre opmærksom på dine mest smigrende kurver og væk fra dine problemområder.

Vælg skjorter, der visuelt balancerer din ramme. Hvis du har store hofter og en større derriere, skal du bære billowy skjorter til at afbalancere dig. Tegn opmærksomheden på din lille tophalv med V-hals og smykker. Hvis din mave er dit største område, skal du bære skjorter med en interessant hals eller udsmykning detaljer øverst for at henlede opmærksomheden væk fra din midterste sektion. Et imperium talje er universelt smigrende, da de fleste kvinder er deres slankeste under deres bryst. Hvis du forsøger at skjule en muffin top, kan et imperium talje eller en tiered skjorte hjælpe med at skjule buen. Layering er en anden god teknik til at skjule fedt, de ekstra lag hjælper med at glatte ud klumper.

Vælge til boot-cut eller bukseskåret bukser, hvis den nederste halvdel af din krop er større. Undgå plissede bukser, bukser med store lommer og baggy, brede benbukser. Undgå skinny jeans hvis du har buede lår og hofter – de vil skabe silhuetten af ​​en iskegle. A-line nederdele fungerer godt med en større midterdel, da klokkeformen hjælper med at skabe illusionen af ​​en timeglasform. Hvis du kæmper med en “muffin top”, undgå lave bukser, som vil skubbe dit fedt op og ud og få din muffin top til at blive endnu større. Vælg mellem mellem og høj bukser, så du kan i det væsentlige stikke den muffin top i. For mere afslappede dage hjælper yoga bukser med det foldede panel med at skjule en klumpet tarm.

Brug sort og andet mørkt stof, som er visuelt slankende. Hvis du maler et værelse i en mørk farve, ser det ud til at krympe. På samme måde får donering mørke farver dig til at virke mindre. Undgå lyse, intense farver, som har den modsatte virkning. Hvis du elsker farve, skal du vælge de mindre intense versioner som rødbrune i stedet for pink eller rust i stedet for orange. Eller brug den farvestrålende bluse, som du elsker under en mørk jakkesæt. Enkeltfarvede tøj har tendens til at være slankende. Hvis du vil have to nuancer, skal du bære den mørkere nuance på din større halvdel.