Hvordan man gør destilleret vand drikkeligt

Destilleret vand har ingen mineraler i det, som kan gøre vandet smag underligt og muligvis forfærdeligt, hvis du aldrig har prøvet det før. Det kan ikke virke som en bekymring, da du lager flasker af destilleret vand i dine nødforsyninger – du tror sikkert du kan drikke noget i et par dage i en nødsituation, så længe vandet er sikkert – men hvis din normale vandforsyning er Afskåret eller forurenet, kunne det mærkelige smagsvand begynde at komme på dine nerver. At gøre destilleret vand drikkebart er meget simpelt.

Hæld 1 kop vand i et glas. Hvis du er i en situation, hvor du kun kan drikke ud af vandflasken, skal du springe til trin 2.

Tilføj dit valg af smagsforstærker til vandet. Citron eller orange skiver kan være alt hvad du behøver, hvis den ubehagelige smag er mild. Klem lidt af saften i vandet, hvis det ønskes. Blanding 1/4 til 1/2 kop frugtjuice pr. 1 kop vand vil give dig en stærkere frugtsmag, hvis du har brug for mere, eller du kan tilføje en pulveriseret drikkeblanding.

Smag vandet for at se om smagen er bedre.

Tilsæt mere af den valgte aroma i små mængder og fortsæt prøvesmagningen, indtil du bestemmer, at vandet er til din smag. Hold øje med, hvor meget du har tilføjet, så du kan gentage smagen næste gang du vil have en drink vand.

Multiplicer mængden af ​​smagsstoffer du tilføjede med antallet af kopper i hovedbeholderen af ​​vand, hvis du vil smag vandet på forhånd. Hvis du f.eks. Har en 16-kops eller 1 gallon flaske vand, og du kun har udhældt 1 kop vand i trin 1, betyder det, at du har 15 kopper vand tilbage i flasken. Hvis du blandede 1/4 kop appelsinsaft med 1 kop vand, multipliceres 1/4 kop med 15 for at få 3 3/4 kopp orange juice til at blande.