Hvordan man har mere energi på spilledagen

Konkurrencedygtige sportsgrene kræver en høj grad af energi. Når du løber, sparker og ellers udfører under spillet, strømmer blodet til dine hårdtarbejdende muskler. Din krop konverterer glykogen butikker til energi for at udvide din ydeevne. Hvis du ikke har forberedt spillet rigtigt, bliver dine glykogenforretninger lave, og du kan ikke spille efter bedste evne. Forberedelse et par dage i forvejen betyder, at du har optimal energi til at spille og vinde på kampdagen.

Hvil resten dagen før dit spil. Brug af din krops energibutikker gennem overdreven træning dagen før kunne føre til et lavere energiforbrug. Mens du ikke behøver at hvile helt, hold dig til lavintensiv træning, der ikke trætter dine muskler eller nedbryder dine energibutikker, så du er klar til dit spil.

Spis en middag baseret på komplekse kulhydrater natten før spillet. Komplekse carbs hjælper med at øge glykogenbutikkerne, så din krop har mere at trække på, når du går i sport. Undgå raffinerede kulhydrater, som omfatter sukkerholdige korn, hvidt brød og sukkerbaseret godbid. De forårsager en hurtig udbrud af energi efterfulgt af nedbrud og træthed. I stedet er søde kartofler, fuld hvedepasta, frugt og bælgfrugter bedre valg for at øge energi.

Spis morgenmad på spilledagen. Når du vælger dine fødevarer, husk at komplekse kulhydrater giver energi, mens protein hjælper dig med at føle dig fuld og tilfreds. Inkorporere både i en morgenmad burrito eller havregryn og yoghurt, så du fortsætter med at føle dig tilfreds hele dagen. Selvom dit spil er om aftenen, er en god morgenmad et solidt fundament for at opbygge andre måltider.

Pak en snack at spise før spillet og i løbet af spillet, hvis det er nødvendigt. Når du spiller, nedbryder du dine energibutikker med en hurtig hastighed. Du har brug for både kalorier og kulhydrater for at hjælpe med at erstatte din brændte energi. Crackers og ost eller frugt og yoghurt gør fremragende, lette snacks til at hjælpe dig med at blive energibesparende.

Drik masser af vand, mens du spiller. Et af øremærkerne til dehydrering er pludselig træthed og nedsat præstation. Du taber vand gennem sved, mens du spiller, og derfor drikker du mindst 7 til 10 oz. Af vand for hver 10 til 20 minutters motion er nødvendig. Sportsdrikke indeholder kulhydrater og kalium for at erstatte udtømte niveauer i kroppen, men er virkelig kun nødvendige, hvis du planlægger at lege i mere end 90 minutter.