Hvordan man helbreder en beskadiget kutikula

Cuticles arbejder hårdt: De beskytter det følsomme mellemrum mellem, hvor din hud slutter og din negle begynder fra skade og infektion. Fordi huden her er så delikat, er det let for den at blive tør og beskadiget, hvilket fører til revner, skrælning og ripping, der er ubehageligt og ubehageligt. Den bedste måde at passe på dine neglebånd er at holde dem fugtede og derefter lade dem være alene, men hvis de bliver beskadigede, er der nogle måder, hvorpå du kan fremskynde helingsprocessen.

Massage et par dråber hårbalsam i din cuticle, anbefaler Real Simple. Conditioneren blødgør cuticles, så de er mere fleksible og mindre tilbøjelige til at knække.

Sænk fingerspidserne i varmt vand. Dyk i 20 minutter, og brug en blød vaskeklud til forsigtigt at skubbe dine krybdyr, foreslår Dr. Richard K. Scher, en tidligere professor i medicin ved Brown University, i et interview med The New York Times. Brug ikke clippers eller skære dine cuticles, hvilket kan forårsage infektioner og mere skade.

Gnid olivenolie i dine nagler og neglebede hver gang du kommer ud af brusebadet eller vask dine hænder. Olien sæler i fugt og hjælper cuticles helbreder hurtigere.

Slather på fugtgivende håndcreme hver aften, og slip på et par bomuldshandsker, inden du går i seng. Sove i dine handsker, så din håndcreme har mulighed for at suge i dine neglebånd og helbrede dem. Masser fugtgivende håndfløde på dine fingre og hænder med jævne mellemrum hele dagen, især hvis dine neglebånd begynder at føle sig ondt eller tørt.

Vælg ikke. Giv dine cuticles chancen for at helbrede ved at undgå at skubbe dem eller plukke dem med dine fingernegle.