Hvordan man kan klare kvalme og fødevareafvigelser under graviditeten

Ændring af hormoner under graviditet kan forårsage kvalme. Selv om det ofte kaldes morgenkvalme, kan det vare hele dagen og natten. Fødevareavviligheder kan også skyldes hormonelle ændringer og kan få dig til at blive afstødt af fødevarer, du engang elskede. Kvalme og madafersioner under graviditeten kan variere fra mild til meget alvorlig. Hvis du oplever meget alvorlig kvalme eller fødevareafvigelser, der forhindrer dig i at spise mad, skal du kontakte din læge for anbefalinger om behandling for at forhindre dehydrering og underernæring, hvilket vil påvirke dit ufødte barns helbred og sundhed.

Tilsæt et vitamin B-6 supplement til dit daglige regime. Vitamin B-6 anbefales som den første behandlingslinie for kvinder med morgenkvalme af den amerikanske kongres af obstetrikere og gynækologer. Nogle vitamin B-6 kosttilskud indeholder en antihistamin kaldet doxylamin, som også betragtes som sikker under graviditeten og kan hjælpe med at lindre kvalme.

Spis mad, der ikke gør dig kvalme. Ifølge BabyCenter er det ok at spise noget, som du kan maven, selvom de ikke giver de sundeste diæt. Kvalme og madafvigelser er ofte værre i første trimester.

Gå i seng lidt tidligere hver nat og tag en lur om dagen, hvis du er i stand. Kvalme kan forværres af træthed, så du får ekstra hvile og tager sig af dig selv kan hjælpe med at lette følelser af morgenkvalme.

Tag et prænatal vitamin dagligt, begyndende før graviditet, hvis det er muligt. ACOG bemærker, at kvinder, der tager vitaminer på befrugtningstidspunktet, oplever svage tilfælde af kvalme.

Undgå fødevarer, der forårsager kvalme, og at du har en modvilje mod. Dette kan kræve, at du undgår at besøge visse restauranter, eller at du spiser væk fra dine kollegaer til frokost. Aversioner kan forårsage kvalme at komme på hurtigt. Hvis du kan undgå fødevarerne og holde kvalme under kontrol, finder du, at du kan holde ned andre fødevarer, der lettere aftar på din mave.

Drikke ginger ale lavet med ægte ingefær. Denne type ginger ale kan findes i naturlige madbutikker og nogle købmandsforretninger. BabyCenter bemærker også, at frisk ingefær revet i te kan hjælpe med at undertrykke kvalme. Kontakt din læge, inden du tager gingertilskud, da de kan indeholde andre ingredienser.