Hvordan man kan komme i form som en teenage pige hjemme

At træne hjemme kan være ret gavnligt for en teenagepige, der gerne vil komme i form hurtigt. Privatlivet i dit eget soveværelse, garage eller stue gør det muligt at fokusere på korrekt form og rigtige teknikker, når du træner. Desuden er det mere praktisk at træne hjemme, fordi du ikke bruger tid på at se præsentabel og rejse til gymnastiksalen, hvilket giver dig mere tid til at komme i form. Når du er færdig med træningen, kan du gå og gå i skole, lave dit hjemmearbejde, gå på arbejde eller komme i gang med dine opgaver.

Aerob træning

Gør god brug af dit tv- og dvd-afspiller eller din computer. Anmod om øvelses-dvd’er og et aerobt træningsbænk til gaver, når du bliver spurgt “Hvad vil du have til din fødselsdag?” Komplet en aerob DVD-træning efter skole i dit soveværelse, hvis det er her, du er mest behageligt, fordi det tager meget lille plads og Et skridtben kan blive skubbet under din seng, når du ikke bruger det. Træn til dvd’erne to dage om ugen i en time, opbygge din kardiovaskulære udholdenhed, hvis du har brug for det.

Modstandstræning

Udnyt det kardioudstyr, som dine forældre måske har dækket med tøj et eller andet sted i dit hus. Brug løbebåndet eller elliptikken til at udføre 30 minutter moderat intens træning, bygg din aerobic effekt, gør denne træning en dag om ugen.

Fleksibilitet

Brug en kardiomaskine til intervalltræning, hvilket øger din evne til at træne intensivt i en kort periode. Træn på et svært niveau i 30 sekunder og reduc derefter intensiteten i to minutter for at få vejret. Fortsæt skifte mellem hårdere og lettere intervaller i alt 20 minutter.

Indarbejde et modstandsprogram for at forbedre din muskelstyrke og din muskuløse udholdenhed to dage om ugen. Sørg for, at der er to til tre dage mellem hver modstands træning.

Brug håndvægte og en øvelsesbænk til at træne alle musklerne i din krop ved at lave dumbbellpresser og dumbbell fluer til dit bryst; enarms håndvægtsrækker og dumbbell pullovers til din ryg; stationære lunges og sumo squats til dine ben; dumbbell krøller og Koncentrering krøller til dine biceps, triceps håndvægte forlængelser og triceps tilbageslag til ryggen af ​​dine arme; håndvægts skulder presser og dumbbell lateral rejser for dine skuldre, og crunches og situps til dine abdominale muskler.

Udfør ét sæt af hver øvelse til 10 gentagelser uden at hvile mellem sæt til dit første kredsløb. Gennemfør 3 totalt kredsløb, hvile i et til to minutter mellem hvert kredsløb.

Fokuser på dine underkroppens muskler, når du træner på løbebåndet, elliptisk eller gør aerobic med quadriceps, hamstrings, indvendige lår, yderlår, skinker, ryg og kalvstrækninger.

Stretch alle dine muskler i slutningen af ​​din modstand træning session, ved hjælp af samme underkropp streg, tilføje strækninger til din bryst, ryg, skuldre, buk, biceps og triceps.

Gennemfør fire gentagelser pr. Strækning. Hold hver strækning i 30 sekunder for at forbedre din fleksibilitet.