Hvordan man kan slippe af med brune pletter på tænderne

Brune pletter på dine tænder er normalt et resultat af kaffe og cola forbrug. Over tid smider disse drikkevarer tænderne på overfladen, og disse pletter kan komme ind i revner og sprækker, der er til stede på tandemaljen. Selv nogle lægemidler kan plette dine tænder, ifølge Ronald I. Maitland, D.M.D i et uddrag af “Doctor’s Book of Home Remedies”. Et eksempel på medicin, der forårsager brune pletter på tænderne, er antibiotikumet, tetracyclin.

Børst tænderne efter at have spist og drukket. Ifølge Dr. Roger P. Levin, D.D.S., vil regelmæssig børstning fjerne overfladestains fra dine tænder. Brug af en hvidt tandpasta kan også hjælpe, når det anvendes to til tre gange om dagen i flere måneder. Selvom det ikke behandler dybere farvning, ifølge MayoClinic.com, hjælper det med at opretholde hvidblegningsresultater fra blegning og vil fjerne overfladestråler.

Bland sammen bagepulver og peroxid for at danne en tyk pasta og anvende på din tandbørste. Børst tænder med pastaen for at hjælpe polere væk pletter. Bagepulveret giver en eksfolierende virkning, da de gør hydrogenperoxid som et blegemiddel. Ifølge Levin, pas på, at du ikke bruger for meget hydrogenperoxid, da dette kan forårsage brænding og irritation.

Skyl munden med antibakterielt mundskyl for at reducere plettet plaque. Pletter er let fanget i plaque og andre opbygninger, der er almindelige på dine tænder. Antibakteriel mundskylning vil dræbe og fjerne denne plaque, ifølge “Lægens Bog for Hjemmemedicin”.

Påfør en tandblegemiddel eller gelbakke til tænderne en gang om ugen, og lad den gå i op til 30 minutter. Disse kits virker ved at blegne tænderne med en hydrogenperoxidbaseret opløsning. Ifølge Daily Glow kræver nogle strimler behandling to gange dagligt i op til to uger, før resultaterne er mærkbare.

Vælg en tandblegning på kontoret på tandlægen. Professionel tandblegning er længerevarende og bruger stærkere hydrogenbaseret gel. Gelen påføres på dine tænder og derefter udsættes for et blåt lys for at aktivere hvidbearbejdningsprocessen i henhold til Daily Glow. Du får normalt en bakke med hydrogengel til at tage hjem med dig til vedligeholdelse af dit lysere smil.