Hvordan man kan slippe af med smertefulde bumser hurtigt

Deep acne er smertefuldt og frustrerende. Disse pletter er forårsaget af en række faktorer, herunder hormoner og overaktive oljekirtler. Ofte reagerer dyb cystisk acne ikke på akne behandlinger. En hudlæge kan dog give dig behandlinger, der virker med det samme for at reducere betændelse, rødme og smerte. Det er også vigtigt at tage forebyggende skridt for at reducere forekomsten af ​​fremtidige breakouts.

Besøg en hudlæge. De hurtigste behandlinger for at slippe af med smertefulde acne læsioner er tilgængelige hos en hudlæge. American Academy of Dermatology kan give lokal dermatolog kontaktoplysninger.

Anmod om dræning af den dybe bums. Når dybe cyster bliver betændt, øges risikoen for brud. Kontakt din hudlæge og anmode om, at hun dræner pimple. Dermatologer er uddannet til sikkert at bryde acne læsioner uden at forlade ar eller forårsage infektion. Cysten vil også helbrede hurtigere.

Brug steroid injektioner. En hudlæge kan injicere en kortikosteroidbehandling i den dybe pimple. Som følge heraf vil inflammation og smerte svække hurtigt. I stedet for at tage uger til at helbrede, får akne sig i så lidt som tre dage, ifølge American Academy of Dermatology.

Anvend topiske behandlinger på det berørte område. For moderat til svær acne, kan din læge anbefale anbefalede topiske behandlinger, såsom retinoider. Påfør som anvist og kontakt din læge, hvis der opstår bivirkninger, såsom irritation eller rødme.

Brug en forebyggende acne behandling for at undgå yderligere breakouts. Hvis din acne normalt er dyb, kan du have brug for en mundtlig mægling for at holde den under kontrol. Normalt vil en hudlæge ordinere antibiotika til moderat til svær acne. Hvis din hud ikke reagerer godt på antibiotika, er isotretinoin, et kraftigt syntetisk stof fremstillet af vitamin A, ordineret. Isotretinoin er meget effektiv til dyb acne, men bivirkninger er alvorlige. Diskuter bivirkninger hos din læge, inden du bruger denne medicin.