Hvordan man lægger teposer på øjnene for afslapning

Køletteposer kan hjælpe med at reducere puffiness og slappe af øjnene efter en hård dags arbejde. Når du har trætte øjne, kan du føle dig udmattet og harre. Ved at tage fem minutter at stoppe og slappe af med teposer, kan du genoplade og høste fordelene ved afslapning. Kamille te er ideel til øjenlukning, det vil ikke skade øjnene, og Medline Plus bemærker, at det er blevet brugt til dets betændelsesreducerende og beroligende egenskaber.

Fyld en kedel eller en gryde vand og sæt den på ovnen for at koge. Når vandet når kogepunktet, hæld det i en skål og slip i to kamille urteteposer.

Lad teen stejle i et minut, advarer Linda G. Rector-Page i sin bog, “Linda Page’s Healthy Healing.” Husk at du ikke laver te, så du vil ikke have hele kamillen til at undslippe teposen. Du vil kun våd og varme teposen for at frigive nogle af dens afslappende egenskaber og aroma.

Fjern teposer med et sæt på tang og kassér vandet. Placer teposerne i en tom kop for at afkøle. Anvend aldrig varme teposer til dine øjne, da de kan skælpe huden og forårsage alvorlig skade.

Test teposer med din finger. Cool teposer vil være den mest afslappende, da afkøling kan berolige trætte øjne og reducere betændelse, der forårsager puffiness. Men hvis du er ivrig efter at slappe af, er varme teposer også fine. Bare sørg for teposer er kølige nok til at håndtere.

Læg dig ned på en flad overflade og anbring en tepose til hvert øje Tilbring mindst fem minutter at slappe af og trække vejret i kamillen. Da urteposer er helt sikre, er der ingen grænser for, hvor længe du kan lade dem ligge på dine øjne. Fjern og kassér, når du er færdig. Gentag om nødvendigt dagligt.