Hvordan man lærer slange-stil kung fu

Beregning af en modstanders svaghed og venter på det nøjagtige øjeblik at strejke med hurtighed og præcision er, hvordan en slange-stil Kung Fu-kunstner kæmper. At lære at gøre dette kræver forståelse af mål, udnyttelse af håndangreb, anvendelse af armindpakningsteknikker og dyrkning af tålmodighed. Udvikling af disse færdigheder kræver, at du besidder et solid kampsport fundament til at bygge på. Da dette er et avanceret studieområde, anbefales vejledning fra en anerkendt Kung Fu-mester til sidst.

Præcise slående punkter

At studere menneskelig anatomi er afgørende for at assimilere din menu med vigtige mål. Du kan bruge akupunkturdiagrammer til at finde de steder, hvor du som en slange kan levere en forbløffende strejke. Som du begynder at sætte pris på de sårbare dele af ansigt, nakke, torso, albuer, knæ og lyske, lærer du hvor man effektivt kan ramme under en konfrontation. At syntetisere kampoplevelsen gennem kontrolleret sparring er afgørende. En elev med slangestil er en ideel partner. Du skal udstyre dig selv med tilstrækkelig beskyttelse og udøve yderste kontrol, når du træner.

Modstridsteknikker

Snake stylister bob, væve, shuffle og bøje med agility for at undgå at blive ramt. Når en modstander rammer, skal du træne undvigende og derefter flytte ind hurtigt og angribe et af de vigtige områder, du har studeret. Du gør dette med et arsenal af håndformularer, der er designet til at forårsage traume på relativt små pletter. Øv dig ved hjælp af slangehænder, albue tips, fingertænger og kugler på dine fødder for at målrette øjenstik, næsebroer, Adams æbler og indvendige lår i et spær af modangreb. Din sparringspartner er afgørende på dette område, ligesom liggestole, håndpuder og, vigtigst af alt, kontrol.

Coiling Principle

En slange spoler sig omkring sit bytte. Som en håbende slangestilist må du lære at udnytte din modspilstrategi til at pakke op mod en modstanderens arm. I kontrollerede sparringssessioner skal du manøvrere dig selv inde i modstanderens personlige rum for at komme i position. Du praktiserer derefter indpakning af din træningspartners arm ved albuen ved at dreje en af ​​dine arme med uret eller mod uret rundt om armen og derefter gribe på hans tøj op ad skulderen. Dette fælder ham på plads, mens du på en kontrolleret måde træner med din anden hånd på et udsat, sårbart område.

Lære at vente

Når en slanges territorium er invaderet, undgår den trespasser ved at coil op eller trække sig tilbage. Det starter aldrig et angreb. Timing dine counter strejker kræver, at du lærer at være tålmodig samtidig med at undgå at blive ramt. Den første slag eller spark en modstander kaster på, vil du højst sandsynligt ikke udsætte de svage punkter, du tilstræber. Når du udvikler din slangestil under sparringssessioner, disciplinere dig selv for altid at unddrage sig i stedet for at hoppe ind og engagere sig. Så længe din partner bevæger sig, vil en åbning efterhånden præsentere sig selv. Når dette sker, arbejde på at lukke afstanden og kræve dit angreb med lynhastighed.