Hvordan man laver dit eget gym protein shake

Forbruge en protein shake efter en træning hjælper med opsving og kan fremskynde processen med muskelopbygning. Premade shakes er en praktisk efterbehandling, men de er kostbare og potentielt fulde af tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer og fyldstoffer, som du simpelthen ikke ønsker at sætte ind i din sunde krop. Kontrol ingredienserne i din shake, mens du skræddersy smagen til din smag ved at lave dit eget gym protein shake.

Shaker flaske Metode

Invester i et proteinpulver, der har 20 til 30 gram pr. Portion. Valle og sojaprotein fordøjes let og giver et komplet udvalg af aminosyrer, der hjælper med muskelgendannelse og reparation. Veganer eller folk med mælke- og sojallergier kan prøve brune ris, ærter eller hampeproteiner. Læs etiketten og noter tilsætte sødestoffer og andre ingredienser; undgå produkter med masser af tilsat sukker.

Blender Metode

Placer en scoop protein i en shaker flaske. Hvis det er muligt, vælg et med et sigtende låg eller en metalblandingskugle, der hjælper med at bryde pulveret op. Tilsæt 1 til 1,5 kopper mælk eller mælk alternativ som mandel eller soja eller vand.

Ryst kraftigt indtil glat og drikke.

Placer en scoop proteinpulver i bunden af ​​en blender.

Tilsæt frosne frugter som bananer, mango eller bær, mælk og is. Medtag andre aromaer og fortykningsmidler som jordnøddesmør, vanilleekstrakt og yoghurt, som ønsket.

Blandes højt indtil glat. Hæld i et glas og nyd.