Hvordan man laver duck uden huden

Duck bryster kan købes med eller uden huden. Fjernelse af huden reducerer fedt og kalorieindhold i anden. En 3-oz. Servering af skindløs ænderbryst indeholder 119 kalorier og 3 g fedt, ifølge De Forenede Staters Department of Agriculture. En 3-oz. Andebryst med huden indeholder 172 kalorier og 9 g fedt. Skinless andes er bedst tilberedt sautéed, broiled eller grillet.

Skær enhver hud på anden med en skarp kyllingekniv. Trim alle stykker af overskydende hud og fedt. Reserve fedt og hud for at gøre sovs, hvis det ønskes.

Forbered en marinade til anden. Det kan være så simpelt at belægge anden med olivenolie, salt og frisk peber. Yderligere krydderier, der går godt med and, omfatter oregano, salvie, timian, allspice, hvidløg og koriander. Dæk ænderne med marinade og pakk den med et stykke plastfolie.

Mariner anken i en til to timer i køleskabet. Under en ands hud er et tykt lag af fedt, der tenderer kødet under madlavning. Marinater kan hjælpe med at erstatte det fedt, der fjernes, når du tager huden af ​​ænderne af.

Opvarm en stor stegepande over medium varme. Læg ikke olie i panden, når du laver ænderne.

Sæt ænderbrystene i panden. Kog brystene i ca. tre minutter på begge sider, indtil det er let brunet.

Brug et kødtermometer til at kontrollere doneness. Hold termometeret i den tykkeste del af brystet. Den indre temperatur skal læse 165 grader Fahrenheit.

Fjern anden fra panden og sæt den på et lag papirhåndklæder. Server ænderne med din yndlingssauce eller sovs med det samme.