Hvordan man laver en bøf stegt godt udført

Tilberedning af en bøfbrød godt gjort gør kødet mindre ømt og saftigt og betydeligt mere sejt end oksekød kogt til en lavere temperatur. Af denne grund er det vigtigt at vælge de bedste bøfskæringer til stegning. Loin, chuck og ribkød er optimale, idet de er de mest ømme og saftige udskæringer. Mens du kan følge grundlæggende opskrifter for at lave en bagtegning, der er godt gjort, varierer alle ovne, og størrelsen, formen og skæringen af ​​dit oksekød påvirker den samlede tilberedningstid. For præcision skal du kontrollere din stegtemperatur regelmæssigt i stedet for at stole på de angivne tilberedningstider.

Lad dit oksekød sidde i køleskabet i cirka en time før madlavning. Sæt den i en lavet stegepande. Trim overskydende fedt, når ydersiden nærmer sig stuetemperatur. Lad et tykt lag af isolerende fedt dog hjælpe med at indeholde oksekødets naturlige juice under stegning. Sæson til smag. Indsæt et ovn-sikkert kødtermometer i midten af ​​stegningen, så sørg for at det ikke berører nogen knogle.

Placér en ovn stativ, så din okse grillet vil være centreret centreret i ovnen og forvarme til 325 grader F.

Placer oksekød i ovnen afdækket. Planlæg at lave mad i henhold til standardreglen på 23 minutter pr. Pund for en vellavet stege.

Tag oksekød ud af ovnen, når dens indre temperatur når 145 grader F. En temperatur på 155 grader F betyder en vellavet stege til de fleste stykker af oksekød. Læg et stykke aluminiumsfolie løst over steget og lad det sidde i ca. en halv time. Det vil fortsætte med at tilberede de sidste 10 grader, og dets juice vil omfordele i løbet af denne tid.