Hvordan man laver en oksekød skulder petit bud

Oksekød – fra det delikate mørbrad til det smagfulde, men læder-hårde skaft – varierer meget i smag og ømhed. Ofte indeholder et hårdt stort stykke en eller to små muskler, der er usædvanlige ømme, som kan adskilles af en omhyggelig kødkutter. Et eksempel er oksekødets skulder petit bud, en meget øm muskel skåret fra den ellers hårde chuck. Den er formet som en udfladet version af oksekødsmørret, og det kan enten være grillet hele eller skåret i medallions for hurtigere madlavning.

Grilling hele

Placer dit lille bud på et skærebræt. Overfladen skal være fri for synlige stykker fedt eller bindevæv, når du køber det, men hvis ikke, skal du bruge spidsen af ​​en skarp kniv til at trimme dem væk.

Grilling Medaljoner

Sæt det lille bud på alle sider med salt og peber eller, hvis du foretrækker, en krydderurterblanding. Sprøjt overfladen let med madolie for at forhindre klæbning.

Forvarm din grill til en medium høj varme, ca. 425 til 450 grader Fahrenheit. Placer dit bud på grillen og luk låget. Det er meget magert, så flare-ups fra smeltende fedt er ikke en bekymring.

Grill anbudet, drej en gang, indtil oksekød når din ønskede grad af doneness. For medium-sjældne tager dette normalt 14 til 16 minutter.

Fjern buddet til en serveringsplade eller rent skærebræt og luk det løst med folie. Lad det hvile i 8 til 10 minutter før skæring og betjening.

Trim ethvert overflade fedt eller bindevæv fra din petite bud.

Skær anbudet tværs i medaljoner ca. 3/4 tommer. Pensel eller sprøjt medaljongene let med olie for at forhindre klæbning, så krydre dem med salt og peber.

Læg medallionerne på en forvarmet grill og skær dem i 3 til 5 minutter på den første side, indtil de er godt markeret af grillen. Vend og kog dem i endnu 3 til 5 minutter, eller indtil de når den ønskede grad af doneness.

Fjern medallionerne fra grillen, og lad dem hvile i 3 til 5 minutter, før de serveres.