Hvordan man laver hjemmelavede hudplejemidler om vinteren

Kold vinde og vinter chill kan tage en vejafgift på din hud, efterlader den kedelig og tør. Chapped, irriteret hud er ikke kun smertefuld og ujævn, den er mere modtagelig for solens skadelige UV-stråler. Tag ekstra pleje af din hud og hold den frisk og godt hydreret om vinteren med en blid hjemmelavet skrubbe, ansigtsmaske og toner lavet af sunde, naturlige ingredienser.

Winter Moisturizing Scrub

Slib 1 kop frøfrø eller solsikkefrø i en blender eller en kaffekværn. Frøene bør være konsistensen af ​​groft sand.

Papaya Moisturizing Mask

Placer de frø i en blandeskål og rør i 1/2 kop tyk fløde eller halv og halv. Bland godt.

Aloe Skin Toner

Vask dit ansigt og spred skrubben over din fugtige hud. Massage skrubben forsigtigt i din hud i et minut, og skyll derefter dit ansigt med varmt vand. Pat huden tørt med et blødt håndklæde.

Skræl og frø en moden papaya. Placer papaya i en skål og bland den med en gaffel, indtil alle klumper forsvinder. Alternativt, erstat en moden avocado til papaya.

Mos i 1 tsk olivenolie. Spred blandingen over din rene nakke og ansigt.

Lad blandingen forblive i 15 til 20 minutter. Skyl derefter dit ansigt med varmt vand. Afslut ved at anvende din favorit fugtighedscreme.

Anbring 1/2 kop aloe vera gel i en plastikflaske. Tilsæt 1 kop destilleret vand.

Tilsæt otte til 10 dråber efter eget valg af æterisk olie. Kamille, rosmarin, rose, lavendel, ingefær, sød orange, jasmin og geranium er alle gavnlige for tør hud.

Ryst blandingen godt. Rengør og opfrisk dit ansigt ved at anvende blandingen med en bomuldsbold efter rensning af dit ansigt. Alternativt kan du placere toneren i en sprøjteflaske og sprøjte dit ansigt let efter behov hele dagen.