Hvordan man laver hjorte terningbøf for at fjerne spillets smag

Farm-raised venison er et let kød at lide, et magert og smagfuldt alternativ til oksekød, der kan koges på samme måde. Wild vildtlevende er mere problematisk, dels fordi det ofte er hårdt og kan have en stærk, gamy smag. Meget af dyret kan omdannes til terningbøf ved at køre det gennem en mekanisk tømmermaskine, der løser sejhedsproblemet, men fjernelse af den gamme smag kræver et par ekstra trin.

Kosher dine kuber

En vildtlevende hjorte kan smage gamy, hvis den ikke blev dræbt rent, fordi de samme muskelforbindelser, der brænder sin flyvning, når de er bange, giver det en ubehagelig smag. Så kan dets blod, hvis slagtekroppen ikke blædes ordentligt før slagteri. Du kan fjerne begge disse årsager til gaminess ved at bløde kubens bøf kort i en mild saltlage, ligesom kosher slagtere gør. Opløs 2 spsk salt i 3 kopper koldt vand, og blød kubebagene i tre eller fire minutter. Afløb vandet og gentag processen yderligere to eller tre gange. Almindeligt koldt vand vil fungere, hvis du ser på dit natrium, men en lys saltvand er bedre.

Brug af en Marinade

Marinerende venison er en lignende teknik til brug af saltlage med den bonus, at det giver mulighed for at tilføje ønskelige smag frem for blot at fjerne ubehagelige. Klassiske venison marinader er normalt baseret på rødvin, med masser af aromatiske ingredienser som løg, løvblad og enebær bær. Du er velkommen til at bruge enhver kombination du kan lide. En lille mængde olie i marinade er nyttig, fordi nogle smagsstoffer udføres bedre af fedt end vand. Cube steaks kræver kun en time eller deromkring i en marinade, på grund af deres tekstur, så vær aggressiv med din krydderier. Alternativt, brug kærnemælk som en simpel marinade, der giver minimal smag, men giver yderligere ømme.

En ny frakke

En kærnemælk marinade er særligt velegnet, hvis du kan lide din venison kube steaks paneret, og behandles som en kotelet eller “kylling-stegt” bøf. Det efterlader terningbiffene med en mild smag, og den resterende tang af kærnemælken udgør et passende supplement til venison. Den skarpe belægning af brødkrummer tilføjer skålens nydelse med sin gyldne farve og tekstkontrast samt giver en behagelig smagfuld smag, der hjælper med at maskere enhver resterende gaminess.

Madlavning i Sauce

Et andet alternativ er at tilberede terningbiffene i en stærkt aromatiseret sauce, hvor vildtlevens ægthed bidrager med en mørk og jordnær note til parabolens endelige smagsprofil. Cube-steaks, der er kogt i rige sovs eller tomatbaseret sauce, braiseret i soja og ingefær til asiatisk smag eller endda langsomt kogt i grillsås, kan blive en øm og trøstende skål.

Andre tricks minimerer gamlen af ​​din venison, før den nogensinde når din komfur. Et rent dræbte skud er bedst, hvis det ikke altid er muligt. Når dyret er nede, bløder det og rens det så hurtigt som muligt for den mest neutrale smag. Hvis udetemperaturen er over frysepunktet, overveje at tage picnickøler med poser af knust is for at fylde og afkøle slagtekroppen. Trim væk så meget fedt, knogler og hårdt bindevæv som muligt – eller instruer din kødkutter til at gøre det – fordi alle dem kan bringe en smag til dine kube-bøffer. Kog altid venisonbiff til en indre temperatur på 160 grader Fahrenheit.

Flere Unge Forebyggelse