Hvordan man laver kogt svinekød til en stor menneskemængde

Madlavning frokost eller aftensmad til en stor skare kan være skræmmende. Timingen skal være perfekt, maden skal være lækker og madlavning, det skal være simpelt nok til at holde dig ude af stress, før det er tid til at spise. Heldigvis kan trukket svinekød lette belastningen lidt. I stedet for at bekymre sig om timing, kan du lave det på forhånd og varme det op omkring to timer før måltidstid.

Placer det rå svinekød på en ren arbejdsflade og stud dens overflade med fedter med 2-tommer mellemrum for at forbedre kødets naturlige sødme, hvis det ønskes. Hvis du serverer en skare på 12, kokken omkring 6 pund svinekød

Støv kødet med paprika, hvidløgspulver, havsalt, jordet sort peber og andre krydderier du nyder. Pat svinekød let for at hjælpe krydderierne.

Placer krydret svinekød i en langsom komfur eller stor krukke. Du kan have brug for mere end en, afhængigt af hvor mange personer du laver madlavning.

Hæld et par tommer madlavning i puljen, en velsmagende kombination indeholder et stænk rødvineddike og en tomme eller to oksekød bouillon. Dæk langsomt komfuret eller gryden og kog svinekød på den laveste indstilling i 5 til 9 timer. Kontroller kødet hver time og tilsæt mere væske efter behov for at forhindre brænding.

Test hver skæring af svinekød med et kødtermometer hver time. Fjern kødet fra gryden, når temperaturen registrerer mindst 145 grader Fahrenheit.

Afløb og kassér væsken fra gryden og sluk for varmen. Fjern og kassér krybderne fra svinekød.

Lad svinene køle i ca. 20 minutter eller indtil det er behageligt at håndtere. Smør hvert kød af svinekød med et par gafler og læg det ristede kød tilbage i gryden. Hvis du brugte flere langsomt komfurer eller gryder for at tilberede svinene i første omgang, prøv at konsolidere kødet i en enkelt gryde, efter at den er blevet rystet.

Stir grill sovs i svinekød, indtil kødet er belagt grundigt. Læg låget tilbage på gryden og køl svinekød til ca. 2 timer, før du planlægger at betjene dine gæster. Hvis måltidet er bare et par timer væk, spring køleskabet over.