Hvordan man laver kyllingebryst på gitteret

Madlavning kyllingebryst er en velsmagende måde at indarbejde nogle af de anbefalede daglige proteiner i din kost. De Forenede Stater Department of Agriculture rapporterer, at hver person er forskellig i mængden af ​​protein, de har brug for i deres daglige kost. USDA fastslår dog, at hver person kun skal spise proteiner, der er lave i mættet fedt. Hvidt kødkylling, som kyllingebrystkød, er meget lavt i mættet fedt og kalorier.

Vask kyllingebrystene under koldt rindende vand. Pat kødet tørt med et papirhåndklæde og sted til siden. Vask dine hænder godt med varmt vand og sæbe.

Brug en skarp kniv til at skære 2/3 af vejen ind i bredden af ​​kyllingebrystet fra toppunktet til den nederste runde del. Placer den friske kutte kylling på en længde af plastikpakning. Drys lidt koldt vand på toppen af ​​kyllingebrystet og toppen med et andet stykke plastfolie.

Pund kyllingen til en jævn 1/2-tommers tykkelse ved hjælp af et kød hegn eller en tung pande. Fjern fra plastfolien og sæson begge sider liberalt med krydderier efter eget valg.

Forvarm gitteret til medium varme. Sprøjt overfladen godt med sprøjtespray. Læg kyllingebrystet på gryden og lad koge i 10 minutter.

Flip kyllingen med metal tang og kog på den anden side i ti minutter. Kontroller kyllingens temperatur på flere steder ved hjælp af et køttermometer. Når kyllingebrystene har nået en indre temperatur på 165 grader Fahrenheit, skal du fjerne dem fra gitteret.