Hvordan man laver kyllingebukser i en pande

Kyllingebukser koge hurtigere end hele kyllingestykker, og kan bruges som basis for en bred vifte af sunde retter, såsom kyllingrørsteg eller topping til middagsalat. Du kan købe udbenede, skindløse bryster – den skæmmeste snit af kyllingen – og skære dem selv før madlavning. Sauteing rå kyllingebukser over høj varme koger dem hurtigere og jævnt end at lave et helt stykke og skære det senere. Prøv at smide dette alsidige protein med friske, hakkede grøntsager, eller lav et stort parti på forhånd for at bruge i retter i løbet af ugen.

Skær kyllingen i 1-tommers strimler langs kødfibrene. Derefter skæres strimlerne tværs med dine skiver adskilt omkring 1 tomme fra hinanden.

Sæt kyllingebukserne med dit valg af krydderier eller marinade. Hvis du laver kyllingen i en marinade, skal du smide marinaden, når du er færdig med det for at undgå krydskontaminering.

Forvar lidt olivenolie i en stegepande over medium høj varme.

Spred kyllingen i et jævnt lag på bunden af ​​stegepanden. Hvis kuberne ikke passer i et enkelt lag, skal du koge kyllingen i flere satser for at sikre jævn madlavning. Hvis du masserer panden, vil dampen ikke være i stand til at flygte, hvilket resulterer i pocheret eller dampet kylling.

Lad kyllingen uberørt til at koge i 1 til 2 minutter, eller bare indtil bunden udvikler en lysebrun sår.

Drej kyllingen med en spatel eller træsked for at tilberede de resterende sider. Rør kyllingen hvert 30. sekund for at forhindre klæbning og sikre jævn madlavning. Den samlede tilberedningstid skal være mellem 7 og 10 minutter, afhængigt af størrelsen af ​​terningerne.

Indsæt et øjeblikkeligt digitalt kødtermometer i en kyllingekub, når kødet er uigennemsigtigt og saftene løber tørt. Fjern fra panden, når den indre temperatur når 165 grader Fahrenheit, den sikre minimale kogetemperatur for fjerkræ.