Hvordan man laver madlavede tørrede bønner

Tørret bønne ostemasse, også kendt som tørret tofu eller kyadofu, er tofu, der er frysetørret for at forlænge holdbarheden. Tørrede bønne-ostemasse ark sælges typisk i forseglede pakker og er almindeligt tilgængelige i sundhedsforretninger i USA. Tørret bønnerør kan opbevares i op til tre måneder uden køling og er en bekvem kilde til protein til camping- og backpacking-ture. Madlavning tørret bønne ostemasse ark er en simpel proces, der kræver få forsyninger.

Fjern de tørrede bønne ostemasse ark fra deres emballage og placere dem i et enkelt lag i en stor, lavvandede gryde.

Dæk pladerne helt med varmt vand eller vegetabilsk bouillon og lad dem sidde i 10 minutter for at rehydrere.

Fjern forsigtigt de rehydrerede bønne ostemasse ark fra panden og klap dem tørt med papirhåndklæder.

Tilsæt 1 el. Olivenolie til en stegepande og varm den over et bål eller på en brændeovn i et minut. Tilsæt bøndens ostemasseplader til panden i et enkelt lag og steg dem i ca. to minutter. Vend arkene med tang og steg dem i yderligere to minutter.

Bage bønner ostemasse ark i stedet for stegning dem for at reducere behovet for madlavningsolier. Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit. Sprøjt et bageplade med en olivenoliebaseret madlavningssprøjte og arrangér de rehydrerede bønnehalsplader på det i et enkelt lag. Bage arkene i fem minutter, før de drejes med tang og bage dem i yderligere fem minutter.

Grill bønnen ostemasse ark på en kul eller gas grill. Placer de rehydrerede bønne-ostemasse ark direkte på grillristen og grill dem i et til to minutter på hver side.

Rehydrerer den tørrede bønnebue

Madlavning af bønneudsmykningen