Hvordan man mister 10 pund om måneden ved at gå

Læger foreskriver stærkt at gå til patienter, der har brug for at tabe sig og øge fysisk kondition, fordi det har lav indflydelse, kræver lidt eller intet udstyr og giver alle de nødvendige fordele ved fysisk aktivitet. Walking brænder kalorier, som bidrager til vægttab. Det styrker også musklerne, som får dig til at forbrænde flere kalorier i løbet af din dag. Hvis du er interesseret i at miste 10 pund pr. Måned ved at gå, skal du lave et par beregninger for at bestemme, hvor meget gang du skal passe ind.

Beregn hvor mange kalorier du skal bruge hver dag for at bevare din nuværende vægt. Dette vil give dig en baseline kalorie nummer til at opbygge dit vægttab plan omkring. Brug en basal metabolisk hastighedsberegner eller brug formlen 655 + (4,35 x vægt i pund) + (4,7 x højde i inches) – (4,7 x din alder) for kvinder, eller 66 + (6,23 x vægt i pund) + (12,7 X højde i tommer) – (6,8 x din alder) for mænd, ifølge Good Housekeeping magazine. Multiplicer dit resultat med 1,2 hvis du er stillesiddende, ved 1.375 hvis du er let aktiv med 1,55 hvis du er meget aktiv eller 1,9 hvis du er ekstremt aktiv. Det nummer du får er antallet af daglige kalorier, du har brug for for at bevare din nuværende vægt.

Beregn hvor mange kalorier du brænder i timen ved at gå. For eksempel brænder en 200 pund person, der går 3,5 miles i timen, 346 kalorier om en time. Brug en fitness calculator som The Daily Plate til at bestemme, hvor mange kalorier du brænder ved at gå.

Beregn hvor mange timer du skal gå for at tabe et pund. Du skal gå væk fra 3.500 kalorier mere end du spiser for at tabe et pund, så opdele 3.500 af antallet af kalorier du brænder i timen ved at gå. For eksempel, hvis du vejer 200 kg. Og derfor brænde 346 kalorier i timen ved at gå, ville du opdele 3.500 ved 346 for at få 10.11. Det betyder, at det tager en 200 pund person 10,11 timers gang at tabe et pund.

Multiplicer mængden af ​​timer det tager dig at tabe et pund med dit 10 pund mål. Efter eksemplet ovenfor, 10 x 10,11 = 101,1. Dette er det samlede antal timer, du skal bruge til at gå i en måned for at tabe 10 pund, hvis du spiser det krævede antal kalorier hver dag for at bevare din vægt.

Tjen selv ekstra kalorier ved at skære ned på kalorierne i din kost. Hvis du spiser 500 færre kalorier om dagen, for eksempel, vil du miste et pund om ugen, før du endda er i gang med at gå, hvilket sænker dit månedlige vandmål til 6 pund eller 1,5 pund pr. Uge. Overvej dine tilpassede kaloriebehov og arbejd dette i din walking vægttab formel ved at justere pounds for at miste målet i trin 4.