Hvordan man opløser hudorme

Blackheads er forårsaget af tilstoppede porer og manifesterer som grimme sorte mærker på din hud. Forårsaget af overskydende olie på din hud, kan du forhindre hudorme med god hudpleje. Hvis du allerede har blackheads, kan du opløse dem væk for at slippe af med dem, for glattere hud. I stedet for at peke eller proddere dem, skal du forsigtigt fjerne dem, så du ikke sætter dig i fare for en infektion.

Opret et dampbad til din hud. Placer en pande vand på komfuret for at koge og kast i et par citroner, som er gode til antiseptiske og toningegenskaber. Når vandet koges, fjern det fra varmen og læg den på et bord. Draper et håndklæde over hovedet og gryden for at fælde dampen i mindst to minutter. Dampning åbne dine porer vil hjælpe med at blødgøre de hudorme, hvilket gør det lettere at opløse dem.

Exfoliere din dampede hud. Lav en pasta lavet af en kop havregryn, en kop brunt sukker og en kop olivenolie. Hvis din hud føles for olieagtig, skal du bruge vand i stedet for olivenolie. Bland ingredienserne og anvend til dit ansigt i cirkulære bevægelser. Dette vil hjælpe med at fjerne enhver snavs, olie eller død hud, der kunne forbyde udløsning af blackhead. Skyl med varmt vand.

Dab på alfa-hydroxy creme. Påfør en creme, der indeholder alfa-hydroxysyrer til blackhead, foreslår AcneTalks.com. De stærke alfa-hydroxysyrer hjælper med at opløse den olie, der forårsager blackhead. Brug det sparsomt, da alfa-hydroxysyrer kan være ekstremt tørre og resultere i overstimulering af dine oliekirtler. Anvend det kun til spotbehandling, eller som en en gang i ugen ansigtsbehandling for at holde porerne rene.

Glat på en antibakteriel salve eller en hydrokortisoncreme. Ifølge hjemmesiden 10Acne.com vil din hud sandsynligvis blive irriteret efter behandlingen, så det kan være en god måde at berolige din røde hud på for at forhindre infektion i at røre de åbne porer. Anvendelse af enten en antibakteriel salve eller en hydrocortisoncreme.

Påfør en fugtighedscreme af god kvalitet. For at afslutte proceduren anbefaler MarieClaire.com at vælge en fugtighedscreme, der er noncomedogen, oliefri og vandbaseret til at glatte ud huden, give den fugt og stoppe fremtidige blackheads.