Hvordan man opvarmer deli roastbiff

Deli stege oksekød er en hurtig og bekvem frokost eller snack, men dødelige udbrud af listeria i Canada i 2010 har givet anledning til bekymringer for sikkerheden af ​​skiverne delikatesser. Listeria er en bakterie, der almindeligvis findes i grøntsager, men det kan manifestere sig i delikød, hvis der forekommer kontaminering mellem madlavning og emballering. Ca. 1.700 mennesker bliver ramt af listeria årligt, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, hvilket resulterer i gennemsnitligt 260 dødsfald. Den bedste måde at undgå listeria på er at opvarme delikød til 160 F og bruge dem inden for tre dage efter at have købt dem.

Ovn Metode

Forvarm ovnen til 400 F.

Skillet Metode

Læg et ark af aluminiumsfolie fladt på tælleren. Placer din deli stege oksekød i midten af ​​folien og fold op alle fire sider for helt at omslutte oksekød.

Mikrobølge Metode

Bages oksekød i 10 til 15 minutter.

Åbn folien og fold oksen i halvt for at gøre et tykkere lag. Poke sonden til et øjeblikkeligt termometer i oksekød. Roastbiffet er sikkert at spise, når termometeret læser 160 F.

Spray bunden af ​​en stegepande med nonstick madlavning spray. Varm kogepanden på medium høj i nogle få sekunder.

Placer din deli roastbiff i den varme stegepande og læg dækslet på.

Kog grillet oksekød i 2 til 4 minutter, og kontroller derefter temperaturen ved at folde oksekød og indsætte spidsen af ​​et øjeblikkeligt termometer i det. Kog bødet, indtil termometeret læser 160 F.

Placer deli stege oksekød på en mikrobølge-sikker plade. Dæk oksekødet med vokspapir eller et papirhåndklæde.

Opvarm oksen i 3 til 4 minutter ved halv effekt. Dette vil hjælpe med at holde det tørre ud.

Varm rostbiffen i yderligere 30 sekunder på højden, og kontroller derefter, at den har nået 160 F.