Hvordan man påfører ricinusolie til under øjenrynker

Castorolie er en af ​​de ældste kendte rynkebehandlinger. Egyptiske faraoer brugte olien i hudcreme og hårpræparater, ifølge bogen “For Appearance ‘Sake: Den Historiske Encyclopædi af godt udseende, Skønhed og Grooming.” De blødgørende egenskaber af ricinusolie samt dets evne til hurtigt at absorbere Ind i huden, gør det til en populær ingrediens i moderne kommercielle hudcremer. Castorolie er billig, hvilket gør det til en omkostningseffektiv hjemmebehandling for rynker under øjet. Billige, effektiv og nem at bruge-ricinusolie kan bare blive dit nye yndlingsvåben mod rynker.

Rens dit ansigt med din normale ansigtsrensning. Klap forsigtigt dit ansigt tørt med et rent håndklæde.

Sæt en bomuldskugle eller kosmetisk svamp mættet med toner over din ansigtshud for at fjerne rensemiddelrest, som forbliver efter at have vasket dit ansigt. Brug din normale toner, heksehassel eller rosenvand. Lad toner tørre på din hud.

Hæld en dråbe ricinusolie i håndfladen. Læg din pinkiefinger i ricinusolien og blid forsigtigt din pinkie langs de områder under øjnene, der starter fra de yderste områder ved siden af ​​dine øjne på dine griner og arbejder dig ind i det indre område af dine øjne ved din næse. Ricinusolien absorberer i huden inden for fem til 20 minutter afhængigt af din hudtype.

Følg din normale daglige rutine for at anvende solcreme og makeup, hvis det ønskes. En ekstra fordel ved at bære ricinusolie under din makeup er, at det hjælper med at beskytte din hud mod forureningens virkninger, mens den fugtiger din sarte hud under øjet. En undersøgelse foretaget af University of Lagos, offentliggjort i “European Journal of Scientific Research,” konkluderede, at der anvendes topisk, fungerer ricinusolie som en “forebyggende behandling for hudens oxidative stress.”

Tilsæt ricinusolien til dit under-øjenområde om natten, efter at du har renset dit ansigt, for ekstra fugtgivende fordele, hvis det er nødvendigt.