Hvordan man plejer småbørn med lungebetændelse

Kontakt din børns børnelæge straks, hvis du har mistanke om, at han har lungebetændelse. Symptomer på lungebetændelse omfatter feber, hoste, kulderystelser, hurtig vejrtrækning, nasal flaring, brystsmerter, hvæsen og næsestop. I svære tilfælde kan din børns fingernegle og læber blive en blålig grå farve. Småbørn bliver lette og blegne, og de kan græde mere end normalt. Når din lillebarn er hjemme hos lægen, skal du træffe visse foranstaltninger for at sikre, at dit barns opsving er så behageligt som muligt.

Administrer antibiotika på skema og nøjagtigt som foreskrevet af din børnehavepædagoger. Viral lungebetændelse vil ikke reagere på antibiotika, men det er svært at vide, om lungebetændelse er viral eller bakteriel, så læger typisk foreskriver antibiotika. Dit barns børnelæge må muligvis prøve flere antibiotika til at finde den korrekte medicin til behandling af din pattedyrs type lungebetændelse.

Forøg mængden af ​​væsker, din børnebørn drikker for at forhindre dehydrering. Vand er den bedste løsning, men juice kan også hjælpe. En varm bouillon kan hjælpe med at løsne dit barns hoste.

Hold dit lille barn hjem fra dagpleje eller børnehave, indtil feberen er forsvundet, og hun opheder ikke længere med slim. Rådfør dig med din børns børnelæge, inden du sender hende tilbage til dagpleje eller førskole.

Giv acetaminophen eller ibuprofen for at reducere din børns feber. Tjek med din børns børnelæge for korrekt doseringsvejledning. Gå til beredskabsrummet, hvis dit barn virker forvirret, har svært ved at trække vejret, har blå læber eller har en høj feber, der ikke reagerer på ibuprofen eller acetaminophen.