Hvordan man rengør aluminium cykelhjul

Rengøring af dine aluminiums hjul er en vigtig vane at komme ind i, hvis du kører ofte. Opbygningen af ​​vejrøg, støv og salt fra ridning under ugunstige forhold kan gøre bremsen mindre konsistent og slid din fælge hurtigere. Da sand- og grispartikler sidder fast under dine bremseklodser, kan bremsebevægelsen bære riller i sidevæggene på din fælg, mindske deres liv og reducere stopkraft. Du kan rense din kant med en række forskellige rengøringsprodukter, men noget bionedbrydeligt og ikke-ætsende er ideelt til dine fælge og eger. Når du har ryddet op med dine hjul, skal en hurtig kontrol af dine bremseklodser stoppe enhver skælvende eller chattering under bremsning.

Fjern begge hjul fra cyklen ved hjælp af hurtigudgivelserne. Du vil være i stand til at komme til hver overflade af hjulet, og at have dem fastgjort til cyklen kan gøre det svært. Sørg for at afbryde bremserne, før du forsøger at glide hjulet ud af dine drop-outs.

Giv hjulene en gang over med en fugtig klud. Du ønsker ikke at skrubbe noget sand eller snavs mod fælgen, så fjernelse af det meste af snavset med en rag er en god måde at få randen klar til rengøring. Du skal ikke bekymre dig om at være for grundig, prøv bare at fjerne eventuelle synlige snavs.

Skru bremsens bremseflade forsigtigt ned med stålulden eller skrubbepuden gennemblødt i citrusfedtbehandleren. Arbejd dig rundt om fælgen, skrubbe “med kornet” i en lateral retning, der er i tråd med den vej, som din bremsebremse følger. Skrub begge sider af fælgen på hvert hjul, skylles stålulden eller skrubbepuden af ​​og til og forfrisker citrusfedtet.

Rengør hver talte og talte brystvorten individuelt med citrusfedt. Du kan bruge skrubbe eller trag, da egerne er glatte, skal de være relativt lette at rengøre.

Med en separat skrubbe skal du tørre ned bremsens overflade grundigt med gnidningsalkohol for at fjerne hele citrusfedtbeholderen. Rengør også dækets sidevægge, du vil ikke have nogen affedtningsmiddel tilbage på fælgen, der kan forhindre bremsning. Gnidningsalkoholen vil fordampe og behøver ikke at blive skyllet af.

Brug den fine grit sandpapir, forsigtigt bremse bremseklodserne for at fjerne enhver opbygning af gummistøv eller snavs. Derefter sæt hjulene tilbage på cyklen og sæt bremserne igen og kontroller, at puderne er ordentligt indstillet. Du kan justere bremsevinklen ved hjælp af skruenøglen. Sørg for, at dine bremser er parallelle med fælgen og ikke berører dækkene, og at de berører ned på siden, der peger mod cyklens forside først.