Hvordan man sænker kolesterol med ægplantevand

Kolesterol er et voksagtigt stof, der findes i blodet. Nogle kolesterol er nødvendigt for et godt helbred, men for meget kolesterol kan resultere i alvorlige helbredskomplikationer, herunder hjerteanfald og slagtilfælde. Ifølge “Mosby’s Manual of Diagnostic and Laboratory Tests” er et totalt kolesterolniveau på mindre end 200 mg / dL ideelt, 200 mg / dL til 239 mg / dL betragtes som grænsehøjt højt og et niveau på over 240 mg / dL Er defineret som hypercholesterolemi og placerer dig i øget risiko for at udvikle hjertesygdomme. Når det bruges dagligt i en måned, kan æggelandsvand reducere det totale kolesterolniveau med op til 20 mg / dL i henhold til “Ernæring: Begreber og kontroverser.” Hvis du administrerer dit højt kolesteroltal med ægplantevand, er det ikke en erstatning for lægehjælp. Forud for brug af aubergine vand eller andre hjem afhjælpe at behandle dit højt kolesteroltal.

Vask og tør en frisk aubergine. Skær aubergine i 1/4 tommer til 1/2 tommer skiver.

Fyld en 32 oz. Krukke med vand.

Placer aubergine i vandet. Sæt kanden i køleskabet i mindst 12 timer.

Sip auberginevandet hele dagen. Hvis du finder smagen af ​​ægplanten vand ubehagelig, maskere smagen ved at klemme saften af ​​en citron, lime eller orange i vandet.

Drik 32 oz. Af auberginevand dagligt i mindst en måned – det minimale antal tid, der er nødvendigt for at producere en reduktion af det samlede kolesterolniveau med ægplantevand, ifølge “Making Plant Medicine.” Ægplantevand er dog sikkert at drikke daglig, så længe du og din læge mener, at det er gavnligt for dig.