Hvordan man slippe af med fede dimples

Dimpleret hud, der almindeligvis kaldes cellulite, udvikler sig, når fedt presser mod din huds bindevæv. Cellulite angiver ikke altid en dårlig kost eller usund livsstil. For nogle mennesker er dæmpene arvelige. Selvom cellulite ikke vil skade dig, kan det få dig til at føle sig selvbevidst om, hvordan du ser ud. Der findes ingen kur mod cellulite, men det betyder ikke, at du ikke kan forbedre din hud udseende. Anti-cellulite cremer, motion og en sund kost alle spiller en rolle i at gøre dæmpet hud ser glat og smidig ud.

Spis mad, der er rig på omega-3 fedtsyrer, såsom laks. Laksens antioxidanter nedbryder fedtcellerne i cellulite. Omega-3 fedtsyrer reparerer hudvæv og reducerer inflammation. Andre omega-3-rige fødevarer omfatter salat greens, spinat, kale, valnødder og spire.

Snack på fødevarer, der indeholder vitamin B6, såsom solsikkefrø og peberfrugter. B6-vitamin reparerer bindevæv og letter opblødningen, der kan gøre fede propper mere synlige. Capsaicin i hot peppers kan også øge dit stofskifte i så længe som tre timer efter at have spist dem.

Drikke flere store glas vand hver dag. Vand styrker kollagen og hjælper med til at reducere udseendet af dæmpet hud. Det hjælper også din krop til at slippe af med overskydende fedt.

Glat over cellulite med en naturlig børste børste før badning for at exfoliere huden og gør det lettere at absorbere udglatning cremer.

Påfør en anti-cellulite creme, som midlertidigt kan stramme huden, to gange om dagen. Glat på fløden om morgenen efter brusebad. De fleste cremer begynder at slides af efter seks til otte timer, så anvend det andet lag ved middagstid.

Masser dæmpet hud dagligt med en grund kaffe exfoliant eller fløde. Koffein strammer huden og kan midlertidigt gøre cellulite mindre mærkbar.

Øv for at tone dine muskler og skjule dimpled hud. Udfør squatting øvelser til at arbejde musklerne i dine hamstrings og lår, hvor cellulite ofte vises. Hold en tung genstand med begge hænder mod brystet. Skub ned så langt du kan, og hold dig så klar igen. Gentag dette så mange som 20 gange.

Udfør stretching øvelser for at øge omsætningen og reducere udseendet af cellulite. Lig på ryggen og udvid dine ben fuldt ud. Bøje et ben og træk dit knæ op til brystet. Hold positionen i 20 sekunder, og gentag derefter med det andet ben. Gentag denne øvelse tre gange om ugen.