Hvordan man slippe af med fedt under brysterne

Fede aflejringer i nogen del af din krop er ikke ligefrem ideelle, men en opbygning af fedt under dine bryster kan gøre det udfordrende at finde den rigtige kjole til din figur. Undersøg ikke resultater med slankende undertøj – i stedet slå gymnastiksalen og begynde at træne for at forbrænde dit fedt. Det er ikke muligt at brænde fedtet alene under dine bryster, men dedikation til en regelmæssig træningsrutine vil resultere i tab af fedt i hele kroppen.

Forøg din ugentlige aerobic træning for at nå 300 minutter med moderat tempo øvelse eller 150 minutters kraftfuld øvelse. Aerob træning kan hjælpe dig med at forbrænde nok kalorier til at skabe kalorieunderskuddet, der er nødvendigt for at begynde at tabe fedtet under dine bryster. Walking, træ aerobic, jogging, svømning, cykling og hoppe reb er alle effektive øvelser for at slippe af med fedt, ifølge Cleveland Clinic.

Løft vægten eller udfør kropsvægt øvelser mindst to gange om ugen for at styrke dine muskler, forbedre helbred og øge dit stofskifte. Ikke alene fokusere på dine bryst- eller torso muskler, mens du forsøger at forbrænde fedtet under dine bryster, altid styrke dine store muskelgrupper lige. En effektiv strategi er at målrette bestemte muskler under en træning og andre muskler under en efterfølgende træning, bemærker ExRx.net. For at udføre en brystpresse med en håndtag, skal du for eksempel indstille den ønskede vægt og sidde i sædet med din Tilbage trykket mod resten. Tag fat i håndtagene med et overgrebet og, mens du udånder, skal du rette dine arme og skubbe håndtagene væk fra dig. Inhalér og returner håndtagene til deres startposition. Udfør tre sæt med 10 reps af denne øvelse. For at udføre et lunge, stå lige, bøje dine arme og knytte dine fingre bag halsen. Tag et stort skridt fremad med din venstre fod, lander først på din hæl. Bøj på knæ og hofter for at sænke din krop, indtil dit højre knæ næsten berører gulvet. Rigt dit venstre ben for at returnere din krop til startpositionen, og gentag øvelsen ved at træde højre fod fremad. Udfør tre sæt med 10 reps af denne øvelse med hvert ben.

Spis færre kalorier for at sænke dit daglige kalorieindtag. Kost og motion går ofte hånd i hånd, når du har et fedttabsmål. Det nøjagtige antal kalorier, hvormed du reducerer din kost varierer afhængigt af flere faktorer, men at lave sunde valg kan hjælpe dig med at forbrænde fedt. Disse valg omfatter at begrænse dit forbrug af sodavand, transfedt og alkohol, mens du øger dit indtag af grøntsager, hele korn og fedtholdige proteiner, rapporterer det amerikanske råd om motion.