Hvordan man taber cellulite om 2 uger

Cellulite er fedtbutikker adskilt i honeycomb-formede rum. Du har brug for fedtbutikker til at levere energi til dine træningsprogrammer og til at give en pude til kroppen. Når cellerne i disse butikker overstiger dem, du bruger, begynder du at se cellulitten lige under huden. Mens du ikke kan løse din cellulitekrop, kan du reducere det udtrukne udseende. Genetik spiller en stor rolle i, hvordan synlig cellulite er, men du kan muligvis reducere denne synlighed om to uger, afhængigt af hvor hurtigt du brænder fedt.

Udfør 20 til 30 minutter kardiovaskulær træning mindst tre dage hver uge for at forbrænde fedt som brændstof og reducere udseendet af cellulite. Øg din øvelse til en daglig træning for at se hurtigere resultater. Øvelse på intensitetsniveau, der er 70 til 80 procent af din maksimale hjertefrekvens, siger det amerikanske råd om motion. Beregn dette ved at trække din alder fra 220 og multiplicere resultatet med 0,70 og 0,80.

Vælg kardiovaskulære øvelser, der er fulde kropsrytmiske bevægelser som vandre, cykle, skøjte, trappe klatring, dans, svømning og roing. Medtag en række øvelser for at stimulere dine fedtforretninger til at forbrænde et højere antal kalorier.

Brug modstandsværktøjer til at udføre en træning i hele kroppen tre dage hver uge. Dette vil forbrænde kalorier og stramme musklerne for at mindske udseendet af cellulite. Udfør et til tre sæt på otte til tolv gentagelser af en øvelse for hver større muskelgruppe, herunder dine skuldre, ryg, bryst, arme, kerne, hofter og ben. Hvil i en dag mellem træning.

Spis en fedtfattig kost, der omfatter frugt, grøntsager, fedtfattig mejeri, magert kød, fuldkorn, bønner og æg. Reducer dit indtag af sukkerholdige fødevarer som f.eks. Kager og kager.