Hvordan man tørrer echinacea til te

Echinacea te bruges til at behandle forkølelsen, give relief for ondt i halsen og for at styrke immunsystemet. Echinacea planten vokser i sandet jord og er hårdfør i hårde omgivelser. I stedet for at købe echinacea te kan du høste planten selv og lave te fra rødder og blade. Før du laver te fra planten, skal du tørre echinacea. Du skal bruge omkring to uger til at tørre echinacea til te.

Skyl rødderne af echinacea planten, og skære dem derefter på 1/2-inch længde. Sæt rodstykkerne på en nonmetal skærm. Placer skærmen i et godt ventileret område, der modtager ringe eller ingen sollys. Lad echinacea rødderne tørre i to uger, og drej stykkerne over hver dag.

Skær planten ikke mere end 10 inches ned fra toppen med et par skarpe saks. Kassér den nedre del af stammen. Bind en 12-tommers længde af garn eller snor sikkert til bunden af ​​klippeanlægget. Hæng planten på hovedet i et mørkt, godt ventileret område. Lad planten ufortyndet tørre i to uger.

Placer den tørrede rod og plante i separate fryseposer og opbevar dem på et køligt, mørkt sted.

Placer 1 spiseskefulde af den tørrede rod i en teinfuser og bryg den i 8 ounce varmt vand i fem minutter for at gøre echinacea root te. Alliterativt smuldre 1 spiseskefuld af den tørrede plante i stykker, der ikke er større end 1/8 tommer lang. Placer det i en teinfuser og bryg det i 8 ounce varmt vand i tre minutter for at gøre echinacea plante eller blomst te.

Brug den tørrede echinacea til te inden for 12 måneder.