Hvordan man undgår vægttab plateau

Selv de mest flittige motionister ramte nogle gange et vægttabplatau – det øjeblik, hvor din krop holder op med at tabe sig, selvom du stadig gør de samme ting, der hjalp dig med at slanke sig til det punkt. Plateauer kan ske, når du har samme type og intensitet i motion i lang tid, eller simpelthen fordi det bliver sværere at brænde samme mængde kalorier, når du slår ned. Bust gennem plateauer ved at justere dine træningsvaner for at udfordre din krop på nye måder og tilpasse din kost for at sikre, at du stadig brænder mere kalorier ud end du forbruger.

Overvej at reducere dit daglige kalorieindtag med omkring 200 kalorier. Hvis det giver dig følelse af at blive sulten, nå frem til protein- og fiberrige fødevarer, som hjælper dig med at føle dig fyldigere længere. Eksempler er fedtfattig græsk yoghurt med bær, helhvede toast med jordnøddesmør, et æble med fedtfattig strengost, havregryn med en æggehvide eller et kyllingebryst med brun ris.

Tilføj en ekstra 15 til 30 minutter til dine træningsprogrammer for at sprænge yderligere kalorier. Hvis du allerede er udmattet i slutningen af ​​din rutine, kan du prøve at føje på kun fem minutter i en uge, og tak på yderligere fem hver uge. Hvis du ikke har ekstra tid på din dag, skal du tilføje et par højintensitetsintervaller i din træning i stedet.

Skift din træningsrutine op. Hvis du sidder fast med de samme træningsprogrammer, siden du begyndte dit vægttab, kan din krop ikke længere udfordres af din sædvanlige rutine. Vælg nogle nye aerobic aktiviteter eller løft tyngre vægte under dine træningstræninger.

Genoverveje dine “snyde dage”, hvis de er en del af din nuværende plan. Mange dieters afsættes en dag hver uge for at nyde de fødevarer, de kan lide, uanset kaloriindholdet. Mens disse overbærende dage er gode til at forhindre den berøvede følelse, kan de forhindre vægttab, hvis du spiser for meget. I stedet for at have en ugentlig snyde dag, skære tilbage til en enkelt snyde måltid for at holde dine kalorier under kontrol.